Начало » Новини » НОЩ НА МУЗЕИТЕ В БАЛЧИК ЗА 16-ТА ГОДИНА

НОЩ НА МУЗЕИТЕ В БАЛЧИК ЗА 16-ТА ГОДИНА

Има едно градче, на североизток, което по уникален начин съчетава древни цивилизации и модерни алеи. Място, в което има тайнства от внушителни езически храмове и приказни водопадчета… стръмни и ослепително бели скали. Балчик е от градовете, които ще Ви спрат дъха при първото посещение и ще Ви откраднат сърцето завинаги. Има нещо вълшебно в Белият град – съкровищница на култура и красота. Цвят, мирис, звук, спиращи дъха гледки… място, в което мечтите се сбъдват.

Музика и любов! Освен на лист и с химикал в ръка, как може да разкажем една романтична история? Разбира се, че чрез музиката. Той не е художник, но рисува с ноти… от сърце благодарим на Веселин Павлов за невероятната музика ❤

Кой е най-силният катализатор на емоции след любовта? Разбира се, музиката! Те са пет, колкото са и човешките сетива. Те оставят трайна следа в сърцата на хората, те са момичета със собствен стил “The Groupe” – музикална група от училището по изкуства „Св. Климент Охридски“, гр. Добрич, в класа по поп и джаз пеене с музикален педагог – Милена Пеева. Благодарим Ви, момичета, бяхте прекрасни!